World of Warplanes uppdatering släpptes igår

Wargaming, de prisbelönta tv-spelsutvecklarna och utgivarna, tillkännagav igår att World of Warplanes, för närvarande i stängd beta, har uppdaterats med en helt renoverad flygmodell samt förbättrat mus-styrningen på amerikanska och ryska kluster. Europa fick uppdateringen den 20 februari. Den nya flygmodellen ger mer spänning i luftstrider och bidrar med en mer dynamisk känsla till spelet. Denna förändring får också spelarna att fokusera mindre på deras effektivitet som pilot och mer på sin behärskning av tekniska färdigheter.

Det tog oss sex månader att se till att varje godbit av flygmodellen var precis rätt, och vi är glada och nöjda med resultatet. Nu när vi har maximerat komfort och ergonomi av flygplan kontroller, taktiskt tänkande och färdigheter har verkligen kommit i förgrunden.

Anton Sitnikau, World of Warplanes Producent.

Den nya flygmodellen, muskontrollerna och kraftigt omarbetad grafik för att lägga till extra realism till intensiv dogfighting gör detta till en väldigt bra uppdatering.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

TV- och datorspel har varit en passion för mig i hela mitt liv. Jag började spela redan vid två års ålder på farsans NES och har sen dess byggt upp ett stort intresse för det. Att skriva har jag tyckt om att göra under en lång tid men det ska alltid vara på mina villkor så nu när jag kan förena det med spelandet är det underbart!

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.