World of Tanks och Dunkirk = sant!

För er som inte redan missat det så kommer det en film baserad på “The Miracle at Dunkirk”, ett historiskt event som utspelade sig mellan 26:de maj och 4:de juni 1940, då ett stadigt gäng på några tusen soldater var fast på stranden Dunkirk i Frankrike. Vad som faktiskt hände där är något som Christopher Nolan tänker berätta, dock så kommer även World of Tanks att presentera sin tolkning av stridigheterna och gör detta genom ett samarbete med Warner Bros.

Det känns på förhand ganska häftigt och det som nog kommer tillkomma är ett gäng nya enheter, kartor och annat smått och gott för den som gillar WoT.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Stor spel- och filmentusaist som prompt hävdar att pixel- och spritegrafik är det bästa som hänt världen. Utvecklar småspel, fotar och pysslar med musik alldeles för mycket. Anser att spel är konst, tar gärna upp diskussionen med folk som anser otherwise. Utöver det en rätt chill, kaffeberoende (maler egna bönor!) gamer som inte backar på utmaningar. Orerar gärna högt och ljudligt om Hideo Kojimas briljans och Metal Gear-seriens storhet.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.