World of Tanks får enorm uppdatering med version 1.0

Ny grafik, nytt ljud och massa annat smaskigt när 1.0 släpps idag.

Spelet World of Tanks såg dagens ljus för snart åtta år sedan och har sedan dess växt explosionsartat. Nu har spelet 160 miljoner registrerade användbare, vilket gör det till ett världens mest spelade spel. Idag släpps den största uppdateringen hittills till stridsvagnssimulatorn. Bland annat har spelet fått en helt ny motor som utvecklats exklusivt för PC-versionen av World of Tanks. Dessutom får vi se 29 helt omarbetade slagfält, ett nytt soundtrack och en ny karta. teamet bakom World of Tanks har haft ett nära samarbete med Intel under hela processen, något som gjort att optimeringen blivit om möjligt ännu bättre.

Spelets nya musik har arbetats fram i samarbete med FILMHarmonic Orchestra och tagit över ett år att färdigställa. Hela soundtracket kommer även att släppas till de större streamingtjänsterna.

För att fira den nya uppdateringen pågår just nu ett event i World of Tanks där spelare har möjlighet att tjäna extra bonusar och priser från Intel.

Vad tycker du?

1 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.