Testa förmånerna av The Elder Scrolls Online Plus-medlemskap gratis

Köpte du The Elder Scrolls Online för några år sedan och är nyfiken på alla tillägg som kommit nyligen? Då kan du dra nytta av ESO Plus i en vecka helt utan kostnad och testa allt nytt innehåll. Nuvarande medlemmar får istället gratis Crown Crate.

Akta dig, nu är Bethesda ute efter att sätta tänderna i dig! Från och med i dag och fram till klockan 16:00 måndag en 30 april kan du dra nytta av fördelarna med ESO Plus – helt utan kostnad. Plusmedlemskapet ger dig inte bara en bonus på exp och guld, det ger dig även tillgång till spelets alla DLC. Så om du äger The Elder Scrolls Online men inte spelat på ett tag, har du nu möjlighet att testa tillägg som The Dark Brotherhood och The Clockwork City.

Aktiva medlemmar i ESO Plus belönas istället med en Crown Crate per dag. Den här gången är det Scalecaller Crown Crates som står på menyn och är i samma tema som den senaste DLC:n Dragon Bones. För att vara delaktig i eventet och få belöningarna måste varje inloggning ske var 24:e timme, dessutom måste ut- och inloggningen vara fullständig, det vill säga att det inte räcker med att backa till character select. Crown Crates får du senast den 16 maj.

The Elder Scrolls Online Plus Bonus Event är varaktig från och med i dag till måndag 30 april klockan 16:00.

Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Vad tycker du?

0 0

2 Kommentarer

  1. Om jag skaffar eso plus på min ps4
    Kan tex min fru också utnyttja eso plus med sin profil på vår Ps4?

    Svara
    • Tyvärr inte. Det som gäller är en profil per konto.

      Svara

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.