Xbox One X Cyberpunk 2077 Limited Edition – en bit av Night City i ditt hem

CD Projekt Red och Microsoft slår på hårt inför releasen av Cyberpunk 2077 med kanske den snyggaste limiterade konsolen den här generationen: Xbox One X Cyberpunk 2077 Limited Edition.

Xbox One X Cyberpunk 2077 Limited Edition är en konsol skapad i nära samarbete mellan designers från Microsoft och CD Projekt Red. Den har en 1TB hårddisk, självlysande tryck, LED-lampor och skräddarsydda paneler med färgskiftningar – allt för att du ska kunna inreda ditt hem med en bit av Night City.

I paketet medföljer även den specialdesignade, trådlösa Xbox-kontrollen inspirerad av Johnny Silverhand och är till hälften naturligt svart och hälften cybernetiskt uppgraderad med krom. Handkontrollen kan även köpas separat redan i dag från Microsoft Store och andra utvalda butiker!

Naturligtvis innehållet Xbox One X Cyberpunk 2077 Limited Edition en digital kod för Cyberpunk 2077. Det hade ju varit pinsamt om den inte gjorde det. Paketet ska även innehålla andra överraskningar som ännu inte är utannonserade. Microsoft hänvisar till sin butik för mer information, men där står för tillfället inte ett jota, så se till att hålla ögonen öppna. Fast med en så snygg konsol som Xbox One X Cyberpunk 2077 Limited Edition (ja det är tjatigt men vi behöver upprepa oss för SOE) behövs det knappast några krusiduller.

Enligt mig är den här konsolen den snyggaste på länge. Det är inte bara en trött re-skin, utan har ett fysiskt distinkt utseende som särskiljer den från sina syskon. Tittar du på den vet du direkt att det är Cyberpunks konsol. Insatta fans kommer också veta att det är Microsofts konsol och inte Playstations. Ha!

PC-spelare kan hålla koll på designertävlingen som pågår fram till 17 maj, i vilket fans kan skicka in sina egendesignade Cyberpunk-datorer för att vinna coola priser, bland annat från Alienware.

Vad tycker ni om konsolen och handkontrollen?

Cyberpunk 2077 släpps 17 september till Playstation 4, Xbox One och PC.

Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.