XCOM 2 är under utveckling!

2K och Firaxis Games skriver i ett pressmeddelande att uppföljaren till det hyllande XCOM: Enemy Unknown är under utveckling till PC. XCOM 2 tar oss 20 år in i en dystopisk framtid där människan förlorat kampen om jorden mot en utomjordisk ras. Gerillaorganisationen XCOM är nästan bortglömd, men nu vilar mänsklighetens öde på deras axlar.

Med begränsade resurser måste XCOM ständigt undvika att bli upptäckta av fienden. Till sin hjälp har organisationen ett mobilt högkvarter. Som spelare gäller det att kombinera smygande och eldkraft och att rekrytera nya medlemmar till XCOM för att på sätt bygga upp motståndsrörelsen. Spelet kommer att innehålla nyheter som slumpmässigt genererade banor och bättre möjlighet till modifikationer av vapen och fordon samt nya fiender och spelarklasser.

Release är planerad till november i år.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.