Zelda Link’s awakening till 3DS

Nintendo ser ut att hålla vad de lovat när det kommer till deras handhållna 3DS och deras löfte om att fortsätta stödja den med titlar. Om man ska tro ryktena så kan vi vänta oss en ny installation snart.

Det var inte längesen vi fick njuta av en purfärsk Zelda-titel. Kan tänkas att vi får vänta ett tag till på något sådant. Men vi kanske kan stilla begäret med en remake av Link’s Awakening till Nintendo 3DS inom kort.

Nintendo Direct

Den elfte januari ska Nintendo hålla sin nästa Nintendo Direct, Många spekulerar nu i vad som kan tänkas annonseras ut. Enligt rykten så ska företagets PR-avdelning just nu höra av sig till olika journalister för att se om de får använda sig av citat från recensioner av spelet A Link Between Worlds i uppkommande reklammaterial.

Vad vi kan tänka oss om bara ett par dagar tycks vara främst något knutet till Pokemon eller Zelda om man får tro internet.

Många kända namn säger sitt

Utöver den informationen så har även andra yttrat sig om vad som kan tänkas komma. Marcus Sellars, som många gånger har haft rätt i sina uttalanden, säger att vi kommer få ett spel inspirerat av Link’s Awakening. Teamet bakom sägs vara Grezzo. De höll i utvecklingen av versionen av Majora’s Mask till 3DS.

Även Nate8696 säger på Twitter att spelet kommer dra inspiration av tidigare nämnda titel. Enligt honom så har spelet blivit uppskjutet på grund av ändringar. Dock kan vi se fram emot att få information väldigt snart enligt honom.

Vi får helt enkelt se vad som blir presenterat i övermorgon. Vad tror du att det kan vara? Berätta för oss i kommentarerna!

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Iklär sig ett headset dagtid för att hjälpa människor och ett annat kvällstid för att rädda digitala världar. Emma föddes i princip med en kontroll i handen, och gör sitt yttersta för att kombinera jobb, familjeliv och sin passion för spel. Utöver de konkreta spelen så djupdyker hon ofta i teorier kring spel och dess historik.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.