Dubbelt upp med The Sims 4 i November!

Dubbelt upp med The Sims 4 i November!

EA bjuder oss på två nyheter om The Sims 4!

En ny expansion till The Sims 4 på PC har släppts. Det handlar om The Sims 4 Cats & Dogs. I denna expansion kan dina simmar skaffa hundar och katter. Du kan själv välja hur dina älsklingar ska se ut och för första gången i The Sims historia kan du klä dem i roliga kläder. Äntligen kan du vara en galen kattkvinna i The Sims 4! Som om det inte var allt kan du nu även bli veterinär i spelet och uppleva roliga aktiviteter med dina pälsklädda vänner.

En annan nyhet är att The Sims 4 kommer att släppas på på PS4 och Xbox One den 17:e November. Några expansioner kommer att finnas tillgängliga redan när spelet släpps och dem kommer att gå att köpa i en härlig liten bundle.

Mycket gott för världens alla Sims-älskare med andra ord!

Louise heter jag och jag bor någonstans söder om Stockholm med en vild katt och spenderar dagarna med jobb, kaffedrickande och en massa twittrande.
Spel har varit ett intresse för mig så länge jag kan minnas och det har bara fortsatt att växa. Spel med stora världar, levande karaktärer och spännande historier är favoriterna. Bioware är för alltid min stora kärlek, men även Zelda, Tales of-serien och Persona-serien ligger mig varmt om hjärtat.
Förutom spel så är jag en stor konst- och filmnörd. Seriöst, få mig inte att prata om film eller konst. Eller Biowares spel. Jag rabblar på i timmar.

Kommentera

Din epostadress kommer inte att visas. Obligatoriska fält är markerade med *

Du kan använda dessa HTML taggar och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Glömt lösenord

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com