Här är gratisspelen för november med PS Plus

Här är gratisspelen för november med PS Plus

Det första av novembers två gratisspel för PlayStation Plus är det konstnärliga plattformsspelet Bound av den polska utvecklaren Plastic. Du spelar en balettdansande prinsessa med siktet inställt på att krossa ett monster som vill förgöra världen. Spelet utspelar sig i en värld av ständigt skiftande geometriska former och kalejdoskopiska mönster, som är fantastisk att röra sig runt i.

Spel nummer två bjuder på en nostalgisk resa med en av spelvärldens roligaste serier. I november har du nämligen möjlighet att köra det taktiska 2D-krigsspelet Worms Battlegrounds. Worms Battlegrounds är den 21: a utgåvan i den legendariska serien som kom redan 1995 och spelutvecklaren Team 17 har suttit vid rodret sedan dess.

Två bonusspel till

Utöver Bound och Worms Battlegrounds, får du va med på en berg-och-dalbane-tur från helvetet i det skräckfyllda VR-spelet Until Dawn: Rush of Blood. Spelet utspelar sig i en övergiven nöjespark där skräcken från Until Dawn kommer jaga dig hela vägen genom ditt PSVR-headset. Reglerna är enkla: Var rädd om livet och skjut allt som rör sig.

Sist men inte minst, partyquiz-spelet That’s You! kommer att vara kostnadsfritt fram till den 8:e februari 2018. I That’s You! kan du och dina vänner en gång för alla avgöra: Vem är den sämsta bilföraren? Vem har bäst klädsmak? Och vem är den sämsta kocken? Spelet är en del av PlayLink, en kollektion av sociala spel, där du använder din smartphone eller surfplatta som handkontroll och kamera.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Kommentera

Din epostadress kommer inte att visas. Obligatoriska fält är markerade med *

Du kan använda dessa HTML taggar och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Glömt lösenord

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com