Roccat släpper världens första Hi-Res-Audio-certifierade gaming-headset

I höst släpper Roccat världens första Hi-Res-Audio-certifierade gaming-headset, en utmärkelse som endast föräras de allra bästa. Med en range från  20Hz till 40kHz lovas att headsetet Kahn levererar ett perfekt ljud i alla lägen.

Men vad spelar ljudet för roll om micken är kass? Ljudet ut är ofta minst lika viktigt som ljudet i lurarna. Därför har Kahn utrustats med något man kallar en “Real-Voice-Mic” som tydligen skall göra rösen mer ”verklig” än tidigare.

Kahn släpps under sista kvartalet i år och kommer att kosta ca 1000 kr. Hur väl de motsvarar förväntningarna hoppas vi kunna svara på i en framtida recension.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Kommentera

Din epostadress kommer inte att visas. Obligatoriska fält är markerade med *

Du kan använda dessa HTML taggar och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Glömt lösenord

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com