Roccat Magma Mini – ett lysande membran-tangentbord har anlänt

Roccat presenterar Magma Mini 60% Gaming Keyboard med AIMO och snabba membrantangenter.

Roccat har utannonserat att deras nya Magma Mini 60% Gaming Keyboard nu har lanserats. Detta nya tangentbord med RGB-belysning har membrantangenter, AIMO-teknik och IP33-standard för slitagetålighet och vattenskydd. Framförallt har den en liten formfaktor och är snygg som attans! Magma Mini kommer sälja för det rekommenderade priset på €49.99, vilket borde motsvara runt 600 SEK.

Läs mer om Roccat Magma Mini 60% Gaming Keyboard på dess officiella hemsida.

Roccat Magma Mini 60% Gaming Keyboard har så kallade midway actuation points i membranet, vilket ska göra tangenterna både tysta och snabba. Bordet har en USB-A anslutning på sidan, programmerbar belysning i applikationen Swarm, och har Roccats Easy Shift[+] för att snabbt låsa upp sekundära funktioner på flera tangenter.

Däremot saknar Magma Mini multimediafunktioner och ett internminne. Så du vill bara köpa detta tangentbord om du föredrar mjuka tangentbord i litet och portabelt format som dessutom har läcker belysning.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.