Så snyggt! Så galet! Så läskigt!

ARVE Error: Element ID could not be build, please report this bug.

Här kommer en trailer från ett spel vi helt missat att rapportera om. Little Nightmares  visades upp på Gamescom tidigare i år och nu har en lång film med spelsekvenser från spelet dykt upp på nätet. Little Nightmares är ett plattformslir från svenska Tarsier Studios som tidigare gjort sig kända för bland annat LittleBigPlanet.

Little Nightmares ser ut att vara så vacker, men samtidigt riktigt creepy. Kameran ger känslan av att du är övervakad och det gulliga första intrycket förvandlas snabbt till en hårresande katt och råtta-lek. Spelet släpps i början av nästa år till Xbox One, PlayStation 4 och PC.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Kommentera

Din epostadress kommer inte att visas. Obligatoriska fält är markerade med *

Du kan använda dessa HTML taggar och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Glömt lösenord

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com