Warframe nu på Xbox One

Warframe nu på Xbox One

Det omåttligt populära onlineactionspelet Warframe har nu hittat till Xbox One och utvecklarna Digital Extremes hälsar alla Xbox-spelare välkomna! Med många funktioner av ett traditionellt onlinespel, samarbetar spelare under uppdrag för att utveckla sina karaktärers förmågor och hitta häftig utrustning. Digital Extremes rapporterade nyligen att de har tio miljoner registrerade spelare, något som tillskottet av Xbox One säkerligen kommer att höja ytterligare. Så tänkt på Warframe om du införskaffar Xbox One under sverigereleasen den 5 september.

I över ett årtionde har vi kärleksfullt arbetat med Warframe. När alla andra tvivlade på vårt koncept var vi starka och det är tillfredsställande att se det otroliga mottagande det fått från spelbranschen – och nu med releasen på Xbox One kommer det bara att bli ännu bättre.
– Steve Sinclair, Creative Director Digital Extremes

Nedan följer ett lite mer personligt välkomnande från utvecklarna.

Warframe är ett onlineactionspel som är av typen free-to-play med microtransaktioner. Spelet finns tillgängligt nu på Xbox One samt Playstation 4 och PC.

Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Kommentera

Din epostadress kommer inte att visas. Obligatoriska fält är markerade med *

Du kan använda dessa HTML taggar och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Glömt lösenord

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com