Dr Kawashima är tillbaka!

Dr Kawashima’s Devilish Brain Training: Can you stay focused kommer att släppas i Sverige den 12 april 2013, exklusivt till Nintendo 3DS och Nintendo 3DS XL. Precis som i de tidigare Brain Training-spelen har detta spelet utvecklats tillsammans med neuroforskaren Dr Ryuta Kawashima för att hålla din hjärna i trim. Detta görs med utmanande övningar som tränar din koncentration och korttidsminne. Devilish Brain Training innehåller 30 övningar och minispel, varav 18 st är helt nya.

I övningen Devilish Calculations utmanas du att komma ihåg svaret till ett tidigare matematiskt problem samtidigt som du måste sätta dig in i nästa problem.  Frågorna i den övningen kommer snabbt så du måste hålla dig ordentligt koncentrerad så att du inte gör några misstag.

I övningen Devilish Mice utmanas du att hålla reda på olika riktningar som jagade möss tagit. Det må låta enkelt, men den övningen kräver verkligen koncentration. Om det visar sig att övningarna är alldeles för svåra eller för lätta, så kommer spelet automatiskt anpassa övningarna efter dina resultat. Spelets mål är att lyckas hålla dig fokuserad och träna ditt korttidsminne.

Så nu är det dags för lite minnesträning i 3D!

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

TV- och datorspel har varit en passion för mig i hela mitt liv. Jag började spela redan vid två års ålder på farsans NES och har sen dess byggt upp ett stort intresse för det. Att skriva har jag tyckt om att göra under en lång tid men det ska alltid vara på mina villkor så nu när jag kan förena det med spelandet är det underbart!

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.