Android-version av Dark Nebula

Free Lunch Design, en svensk utvecklare av mobil underhållning, har tecknat distributionsavtal med Amazon Appstore for Android rörande den kommande lanseringen av Android-versionen av supersuccén, labyrint-spelet Dark Nebula. De två spelen för iOS i Dark Nebula-serien, har hittills laddats ned mer än 6 miljoner gånger världen över i Apple App Store.Android-versionen av Dark Nebula kommer att släppas exklusivt i Amazon Appstore for Android som under två vector kommer att vara ensamma om att erbjuda spelet.Magnus Alm, VD för Free Lunch Design säger: ”Med sitt tunga fokus på kvalitetsinnehåll är Amazon en ideal kanal när vi nu släpper den efterlängtade versionen av Dark Nebula för Android. Det känns otroligt bra att even kunna erbjuda fans med Kindle Fire och Android-telefoner chanson att spela en rejält upp-hottad version av ett av världens best nedladdade labyrintspel. Den nya verisonen innehåller dessutom HD-möjligheter och support för tablets.”

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.