WWE 2013 är under utveckling

Nu är det dags för den populära wrestling-serien att dra igång igen. Igår annonserades att THQ håller på att utveckla nästa del i serien, WWE ’13, som kommer att ta spelarna med storm. Det nya systemet kommer vara designat för att ge den ”mest autentiska” känslan och ”levande kommenteringen”, ljudeffekterna och publikmedverkan som möjligt. Man kommer även att kunna slå sig ut ur ringen och krascha barrikader.

Bland spellägena kommer också, för första gången, ett kampanj-läge i singleplayer att finnas. I detta kommer man att stöta på wrestlare med egna personligheter och läget kommer att fokusera på spelarens ”attityd” under en TV-serie som kommer att kallas ”Monday Night Wars”. Spelet är driver av Predator Technology 2.0 som ger nya, mjuka animationer och bättre kontroller. Allt för att göra spelet mer trovärdigt och likt äkta wrestlande.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Jag har två stora passioner i livet: Att spela och att skriva. Anser att spel är en uttrycksform och inte leksaker vilket jag försöker förmedla genom en strävan efter känslomässigt engagemang i spel. Pluggar till Technical Artist i Spel på Blekinge Tekniska Högskola och ser fram emot ett framtidsyrke som spelutvecklare.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.