Animal Crossing-LEGO utannonserat

Nintendo och LEGO gick under gårdagen ut med nyheten om ett nytt samarbete. Denna gång är det Animal Crossing som kommer att bli danska klossar. För närvarande finns dock inget mer att gå på en den mysiga smygtitten i sidhuvudet.

Vi vet alltså åtta karaktärer som blir till LEGO-figurer och inte mycket mer än så. Av storleken kan vi dock utröna att det rör sig om ett ”vanligt” set och inte i den brädspelsaktiga stil som Mario och hans vänner har snöat in på.

Nintendo och/eller LEGO kommer att dela fler detaljer, förhoppningsvis inom snar framtid.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

En glad skånepåg bosatt i huvudstaden med ett särskilt intresse för språk. Talar bland annat japanska och tyska flytande (melass är också flytande). De första spelminnena är trånandes bakom storasyster framför Mega Man 2, Wrecking Crew och Super Mario Bros. Första gången som hållare av handkontrollen var det Zelda 2: Adventure of Link som spelades – än idag kvar i backloggen.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.