Nu blir det Sonics tur att bli LEGO-kloss i fyra nya set

Jo, vi vet att det finns ett Sonic-set i LEGO, men nu avslöjar de danska klossbyggarna ett samarbete med SEGA för att ge Sonic the Hedgehog-fans ännu en chans att bygga och leka med sina favoritkaraktärer i LEGO-form. Fyra olika set med banor och karaktärer från Sonic-universumet kommer att finnas tillgängliga från augusti 2023. Seten har modulära element som låter fans skapa egna banor och uppfinna nya berättelser. Inte helt olikt de Mario-set som lanserades för ett par år sedan.

SEGA:s Chief Business & Brand Officer, Ivo Gerscovich, säger att de är glada över samarbetet med LEGO och att fans av alla åldrar kommer att kunna återuppleva sina favoritminnen med hjälp av de nya LEGO-seten. En av LEGO-designerna, Frédéric Roland Andre, berättar att det var en utmaning att få Sonic att springa och hoppa genom banorna, men att han är stolt över resultatet och hoppas att fansen kommer att älska det lika mycket som han gör.

– Som en fan av Sonic the Hedgehog är jag själv mycket exalterad över detta samarbete mellan LEGO och SEGA. Jag ser fram emot att få skapa mina egna banor och återskapa mina favoritscener från Sonic-spelen med LEGO-seten. Det kommer verkligen att bli en kul och kreativ lekupplevelse för alla Sonic-fans därute, berättar Frédéric Roland Andre.

Här har ni alla Sonic-set som lanseras senare i år. Klicka på bilderna för större version.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.