LEGO Star Wars: The Skywalker Saga släpps 5 april

LEGO Star Wars är en kär stapelvara i LEGO:s spelrepertoar. Så älskad att det släppts 14 olika spel på 19 olika plattformar (inklusive ett par mobila sådana). Nu har turen kommit för PlayStation 5 och Xbox series X att få sitt. Tillsammans med PC, PlayStation 4, Xbox One och Nintendo Switch får de tidigare utannonserade LEGO Star Wars: The Skywalker Saga den 5 april.

Skywalker Saga är det första fullstora Lego-SW-spelet sedan 2016 års The Force Awakens. Av trailern att döma är det inte bara att trampa på gammal mark. Skywalker Saga tycks vara en remake värd sitt namn, med massor av innehåll och system som inte ens giganten Lego Star Wars: The Complete Saga från 2007 kan mäkta med. Faktum med att de är mer eller mindre olika spel (återigen av trailern att döma).

Jag vet inte vad ni känner, kära läsare, men själv har jag svårt att dölja min pepp. Den femte april är det dags att återbesöka ett kärt spelminne i vad som känns som en helt ny skrud!

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

En glad skånepåg bosatt i huvudstaden med ett särskilt intresse för språk. Talar bland annat japanska och tyska flytande (melass är också flytande). De första spelminnena är trånandes bakom storasyster framför Mega Man 2, Wrecking Crew och Super Mario Bros. Första gången som hållare av handkontrollen var det Zelda 2: Adventure of Link som spelades – än idag kvar i backloggen.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.