Anthem kraschar konsoler

Som grädden på moset av en svår release rapporterar spelare att Anthem kraschar deras konsoler. En Playstation 4 ska till och med ha gått sönder.

Anthem, BioWares senaste actionrollspel har sedan releasen i slutet av februari varit under hård kritik för både dess design och buggiga tillstånd. Sedan söndag har rapporter kommit från många spelare att Anthem kraschar deras konsoler – som om strömmen går av. Även om majoriteten av rapporter berör Playstation 4, verkar många på Xbox One även drabbade. I ett särskilt uppmärksammat fall skall en Playstation gått sönder i kraschen.

anthem, smutsig soldat i robotdräkt.
Rapporter som dessa vill nog ingen spelutvecklare höra.

Rapporterna tog snabbt rullning på reddit och många spelare har kontaktat EA och Sony för returer, med orsak av ett defekt spel. BioWares globala community lead var snabb att svara på Twitter för att försäkra spelare att de arbetar på situationen. Men ingen lösning på problemet har i dagsläget meddelats.

En samarit på reddit delade med sig av ett tips som startar upp Playstation 4 i ett läge där den kan reparera korrupta filer och fixa den kraschade konsolen. Enligt OP ska och bör inte krascher som dessa ta sönder konsolen, men andra menar att risken alltid finns när den kraschar. Spelare som varit i kontakt med supporten på EA och Sony meddelar att de rekommenderas att sluta spela tills problemet är löst.

Varvat återkommer så fort mer information om situationen blir tillgänglig.

Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Vad tycker du?

1 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.