AOC lanserar ny värstingskärm med Porsche

AOC fortsätter sitt samarbete med Porsche och lanserar skärmen AGON PRO PD32M. Som namnet kanske antyder är det en 32-tummare (31,5 avrundat uppåt, närmare bestämt), och det är en riktig värsting.

AOC Porsche: AGON PD32M från framsidan.
Bildkälla: Archetype.

PD32M har en upplösning på 4K (3840 x 2160) och är upplyst med miniLED med hela 1152 dimningszoner och en ljusstyrka på upp till 1400 nits (och DisplayHDR 1400-certifikation). Panelen är en IPS-typ med en uppdateringsfrekvens på 144 Hz, Adaptive-Sync och 1 millisekund responstid (grå-till-grå).

Bland anslutningsmöjligheter finns en DisplayPort (1.4), två HDMI 2.1-portar samt en USB-C-port, varav den sistnämnda klarat av 120 Hz över 4K. PD32M har också ett bild-i-bild-läge för att visa flera bildkällor, men kan även skifta snabbt mellan dem med hjälp av en KVM-switch (så de kan dela samma tangentbord/mus). Som pricken över i:et har skärmen även två stycken högtalare på 8 W stycket, vilket är ett bra steg upp från 1-, 2- och 4-wattare som annars är vanliga.


Besten AOC AGON PRO PDM 32 kan bli din för bara 20 000. Svenska sidor verkar inte riktigt ha hunnit lägga upp den ännu, men den är beställbar via Porsches egen hemsida för 1 999 euro. Som hittat!

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

En glad skånepåg bosatt i huvudstaden med ett särskilt intresse för språk. Talar bland annat japanska och tyska flytande (melass är också flytande). De första spelminnena är trånandes bakom storasyster framför Mega Man 2, Wrecking Crew och Super Mario Bros. Första gången som hållare av handkontrollen var det Zelda 2: Adventure of Link som spelades – än idag kvar i backloggen.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.