Artwork för Skywalkersagan i lego

Ja, ni vet ju vilket datum det är idag. På engelska fungerar det lite bättre, men oavsett språk så är det Star Wars-dagen idag. Detta firar Warnerbros. med den officiella framsidan till det kommande LEGO Star Wars: The Skywalker Saga – ett legoäventyr som tar oss genom alla nio episoder av filmerna – i ett spel.

Spelare kommer kunna ta kontroll över en mängd olika favoriter, bl.a. Luke Skywalker, Leia, Rey, Finn, BB-8 och en massa andra. Vill du på ”unlimited power” och låta hatet flöde genom dig kan du välja den mörka sidan och spela som Darth Vader, Kylo Ren, m.fl. Miljöerna kommer inte ha mindre variation heller. Spelare kommer få utforska en mängd fantastiska ställen och slåss i legendariska strider. Från starten med klonkrigen, till striden på Geonosis, till att bemanna en snowspeeder och fälla krokben för ATATs. Med andra ord – flera generationer av Star Wars-fans kommer kunna njuta av LEGO Star Wars: The Skywalker Saga.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Uppfostrad av NES och SNES, med en förkärlek till pixlar och chipmusik. Fastnar för de små detaljerna och fingertoppkänsla i spel. Skriver 8-bitsmusik som ViperofVic på youtube.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.