Assassin’s Creed blir film

Ubisoft Motion Pictures, avdelningen för film och TV på Ubisoft, kommer att börja göra film på succéspelet Assassin’s Creed tillsammans med bolaget New Regency. Förarbetet till filmen har redan börjat även om de finansiella bitarna inte har fastställts ännu.

Sedan tidigare står det klart att Michael Fassbender kommer att spela huvudrollen I filmen. Det är ännu inte känt om filmen kommer att handla om någon av de lönnmördare som haft huvudrollen i spelen, eller om det rör sig om en helt ny karaktär.

Ubisoft håller för tillfället också på att arbeta med filmer baserade på spelen Tom Clancy’s Splinter Cell och Tom Clancy’s Ghost Recon.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.