Att återvända till Animal Crossing: New Horizons efter 3 månader är rent kaos

Pumpor, godis, höstlöv och Halloween, men framförallt ren, ohämmad kaos.

Mycket händer på tre månader.

Jag missade mycket av sommaruppdateringarna till Animal Crossing: New Horizons, jag hörde att det var lite fyrverkerier och badkläder. Sommaren är nog min minst omtyckta årstid. Hösten och vintern är min kopp te. Av den anledningen lockar höstuppdateringen och Halloween mig. Och pumpor, massa pumpor.

Men mycket händer på tre månader.

Efter ett kärt återseende av kontorshunden stiger jag ut ur mitt svarta hus, morgonfrisyr och allt. Glädjen infinner sig direkt i den lulliga musiken och mysiga miljöerna jag och min partner iordningställt. Våra grannar som jag inte längre kan namnen på har saknat mig – who are you again? Men skräcken – hah! – sköljer över mig när jag passerar mitt blomsterland.

Blommorna har vuxit fritt och det är ogräs över-fucking-allt!

Under hela våren anrättade jag en noga planerad odling för att få fram den mytomspunna blå rosen. Rabatterna var strikt utformade, med färgindelning och gott om utrymme för korsbefruktade blommor att slå rot. Beblandning var strikt förbjudet. Det var en totalitär plantage. Men under diktatorns frånvaro har anarki uppstått.

Det var med sorg i hjärtat – läs irritation – som jag skördade nästan hela skiten. Allt åkte i soporna. Tanken av att en ros med nästa generations gener kunde finnas i ängen av smutsiga ogräs fick en och annan svordomskombination att lämna min mun. Jag fick börja om från steg 3 av 9, flera veckor av hård arbete med att sålla och vattna hade gått förlorat.

Men jag får skylla mig själv, jag övergav ju trots allt dem. Mina älskade rosor. Kanske jag bara river allt och planterar hundra pumpor istället?

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.