Avspark 28 augusti – Captain Tsubasa: Rise of New Champions får releasedatum

Captain Tsubasa: Rise of New Champions släpps den 28 augusti på Playstation 4, Nintendo Switch och PC digitalt.
Den legendariska utgåvan är i en helt annan liga.

Fotbollsspelet baserat på det löjligt episka sportdramat och tillika manga och animen Captain Tsubasa släpps redan 28 augusti meddelar Bandai Namco. Captain Tsubasa: Rise of New Champions blev utannonserad i vintras men är i stort sett redo för arenan! Fans, animefantaster och kanske någon nykomling också kan ta del av seriens ikoniska skott och räddningar samt dramat mellan Tsubasa och de andra spelarna i ett actionsportspel olikt något annat.

Captain Tsubasa: Rise of New Champions tar en traditionellt färdighetsbaserad spelgenre och matar den full av dramatisk action med hjälp av egenskaper och talanger hos varje fotbollsspelare och häpnadsväckande sekvenser. Läs gärna vår förhandstitt av spelet och hur den gav en arkadkänsla.

Legendarisk utgåva

I samband med utannonseringen av releasedatumet är flera utgåvor presenterade som fans kan välja mellan. Av dem är det en som sticker ut som en bländande pokal. Standard-, Delux- och Collector’s Editions innehåller det sedvanliga prylarna, det vill säga lite digitalt bling och den sistnämnda har en samlarfigur på 28 centimeter.

Champions- och Legends-utgåvorna är unika för Bandai Namco Store och kan inte köpas via andra återförsäljare. Inte nog med att de här utgåvorna kommer med matchtröjor, den legendariska versionen har dessutom ett vackert, skräddarsytt bordsfotbollsspel från Rene Pierre och kostar närmare 20,000 SEK! Fans kommer behöva tömma bankkontot med andra ord. Men det skulle vara ganska kaxigt att smälla upp en sån på nördträffarna.

Bordsfotbollsspel från Rene Pierre för Captain Tsubasa: Rise of New Champions.
Captain Tsubasa: Rise of New Champions, Bandai Namco.

Captain Tsubasa: Rise of New Champions släpps den 28 augusti till Playstation 4, Nintendo Switch och PC digitalt.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.