Driv tillbaka hedningarna i Horns of the Reach DLC till The Elder Scrolls Online

Horns of the Reach är ute och låter dig jaga bort ondskefulla barbarer och minotaurer - samt spela magisk boll i pvp.

Slipa yxan, det är dags att separera huvuden från kroppar! Horns of the Reach har nu släppts till The Elder Scrolls Online på PC (konsoler följer den 29 augusti). I denna DLC tillkommer huvudsakligen två nya dungeons att rensa från monster och löst folk, den ena Bloodroot Forge och den andra Falkreath Hold. Båda är infekterade med hedningar från bergen, Dreadhorn Clan av folkslaget Reachmen.

Reachmen är generellt sett ett avskytt folk då de sysslar med mörka makter, är mordiska och får orcer att framstå som aristokrater. Nu, efter att ha lagt sina äckliga labbar på en demonisk artefakt och rekryterat monster med horn och betar, har de fått för sig att de ska invadera civilisationen. Självklart blir det upp till dig och dina vänner (eller randos) att sätta stopp för deras barbari – genom att låta dem smaka på sin egen medicin!

Horns of the Reach finns upplåst för alla med ett Plus-medlemskap men kostar annars 1 500 Crowns i spelets butik. I sedvanlig ordning medföljer en gratis uppdatering för alla spelare. Uppdateringen är 15 i räkningen och bär med sig en rad förbättringar och funktioner, som till exempel möjligheten att ändra färg på stridssignaler och guildhistorik, förbättringar till crafting och flera nya motifs. Samt en ny karta och spelläge till Battlegrounds.

Så du hittade ut ur labyrinten, din håriga jäkel!

Ny Battlegrounds

För de som äger expansionen Morrowind utökas även pvp-läget Battlegrounds med en ny karta och spelläge – utan extra kostnad! Kartan heter Arcane University som tar striden till ruinerna av akademin i Cyrodiil. Där slåss tre lag bland lärosätets kusligt belysta korridorer – inget lugn i klassen alltså!

Dessutom ges det en ny anledning till att slå sin näste på käften: spelläget Chaosball, vilket är ungefär vad det låter som. Alla lag tävlar om att hålla i bollen längst tid, men bollen är en varm potatis och försvagar och skadar sin bärare och lagkamraterna. Som du förstår är spelläget otroligt hektiskt och smärtsam.

Omslagsfotot till senaste dödsmetallalbumet?

Horns of the Reach finns ute nu på PC och Mac, följt av konsolerna Playstation 4 och Xbox One den 29 augusti. Visst innehåll i DLC:n kräver att du har Morrowind, men annars är detta en uppdatering alla kan ta del av – gratis för prenumeranter, 1 500 Crowns (109 SEK) för icke prenumeranter.

Som sagt släpps en stor uppdatering i samband med Horns of the Reach vilket alla kan ta del av. För en detaljerad lista av innehållet i uppdatering 15, kolla in The Elder Scrolls Onlines hemsida.

Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.