Slåss mot The Tyrant i Resident Evil 2

Usch, det är så olidligt spännande att få veta att Resident Evil 2-remaken ligger en månad bort från releasen. I väntan på återkomsten bjussar Capcom friskt på nya gameplayfilmer.

Den här gången får vi återse Mr. X – eller rättare sagt The Tyrant – som Claire får möta ansikte mot ansikte. Den muterade jätten är ett genetiskt experiment som Umbrella odlade fram i sina laboratorium. När det här monstret rusar fram är det som en uppretad noshörning går till attack på alla cylindrar.

I den andra filmen får Leon möta sin gamla flamma – Ada Wong – som nästlat in sig i Raccoon City för att hitta G-viruset från Umbrella. Vi får även se hur Leon slåss mot ett monster i en av stadens kloaker. Spännande är bara förnnamnet med det alla gamers har att se fram emot när spelet släpps i slutet av januari 2019.

Vad tycker du?

1 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Hösten 1993 introducerades jag till spelvärlden med ett SNES och Super Mario World. Sedan dess har konsolerna och spelen rullat på genom åren. När jag inte spelnördar arbetar jag som lärare och tränar på gym. Anser att Resident Evil 2, Super Mario 64 och The Legend of Zelda: Ocarina of Time är de bästa spel som gjorts.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.