Bioware försöker tysta kritiker med ett nytt tillägg

Många med mig hade med spänning väntat på den tredje och avslutande delen av Mass Effect-serien. Alla var vi nyfikna på hur äventyret med Shepard skulle sluta. Dock så blev upplösningen något av ett antiklimax och missnöjet över slutet i den kritikerrosade serien spreds som en löpeld över internet.

Nu så har Bioware släppt ett tillägg till Mass Effect 3 som man kallar Extrended Cut. Tillägget är gratis att hämta ner och lovar spelarna en djupare insikt i vad som hände efter slutet av Mass Effect. Det återstår att se hur uppdateringen tas emot av spelvärlden och om den lyckas tysta kritikerstormen.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.