Relesedatum satt för Pokémon Conquest

Nintendo meddelade idag att Pokémon Conquest kommer att släppas till Nintendo DS i Europa den 27 juli.

I Pokémon Conquest tar du dig an rollen som en Warlord, en ung krigsherre. Din uppgift är att rekrytera allierade, så kallade Warriors, för att skydda och bygga upp ditt kungarike. Under äventyrets gång kommer du stöta på flera olika Pokémon, Warriors och Warlords. Spelet är uppbyggt med ett tema som baseras på feodaltidens Japan, en tid då Japan styrdes av klaner och krigsherrar, så kallade Shoguns. Detta spel innehåller nästan 200 Pokémon.

Väl på stridsfältet i Pokémon Conquest måste du välja rätt slags Pokémon för att åstadkomma maximal skada på dina motståndare. Slagen är som vanligt turordningsbaserade. En mängd nyheter har man också lyckats klämma in i Pokemon Conquest, bland annat möjligheten att erövra kungariken och träna dina Pokemons som en hel armé.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.