BK Häcken segrare i finalen av E-Svenskan

Göteborgslaget BK Häcken tog hem segern i E-Svenskan. Vinsten säkrades efter ett drömmål av Ivo Pekalski i finalen mot Kalmar FF. Mittfältaren Sebastian Olsson och supportern Roni Sarihan representerade Häcken i finalen. 

I lördags var det äntligen dags för finalen i E-Svenskan, Allsvenskans digitala e-sportstävling. Tävlingen arrangeras av Svensk Elitfotboll och ger fotbollssupportrar chansen att tillsammans med sina idoler försvara sina klubbfärger i FIFA 15, världens populäraste fotbollsspel.

Ett stabilt BK Häcken tog hem segern i E-svenskan 2014 och får därmed 50 000 kronor av Svensk Elitfotboll till sin supporterklubb.

Det var ett defensivt Kalmar FF och ett offensivt BK Häcken som möttes i finalen av E-svenskan 2014. Sebastian Olsson och supportern Roni Sarihan representerade Häcken som slog ut favorittippade AIK i semifinalen.

Kalmar FF representeras av Peter Westerberg och supportern Adam Danielsson. De slog ut Elfsborg i semifinalen men lyckades inte göra mål på BK Häcken i finalen. Avgörandet kom på en volley där Ivo Pekalski slog in bollen i nätet bakom Kalmars målvakt.

Se den mycket välspelade matchen på Fotbollskanalens Hemsida.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.