Retrokänsla i FIFA 15-allsvenskan

Den 3:e augusti 1924 spelades den allra första allsvenska omgången vilket innebär att det i år är 90-årsjubileum för Sveriges högsta fotbollsliga. Detta hyllas i FIFA 15 genom att man kan välja att spela med retrotröjor från de sex mest populära klubbarna i spelet. Tröjorna blir tillgängliga genom upplåsning i FOOTBALL CLUB-katalogen.

Det känns kul att kunna uppmärksamma Allsvenskans 90-årsfirande på detta sätt i FIFA 15. Detta är en av flera aktiviteter som vi gör i år i samarbete med Allsvenskan. I oktober drar vi igång E-Svenskan som ger alla fans en unik möjlighet att få spela och tävla i FIFA 15 tillsammans med sina favoritspelare i Allsvenskan.
Christoffer Ring, PR-ansvarig för EA i Norden

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.