Blackout från HyperX

HyperX, en gamingdivision tillhörande Kingston Technology Company, Inc., meddelar att HyperX utökar den prisbelönta Cloud Alpha S-serien med tillskottet Cloud Alpha S Blackout. Med en briljant men samtidigt diskret svart design har nya Alpha S Blackout specialanpassat virtuellt 7.1 surroundljud1 med en avancerad ljudkontrollbox som möjliggör för surroundljud och för att justera ljudnivåer mellan spel och chatt. Cloud Alpha S Blackout erbjuder justerbara basreglage med tre nivåer av finjustering som ger lyssnare en bättre gamingupplevelse, inklusive tvåkammarsystemet som skiljer bas från mellan- och diskantregistret för en klarare ljudbild. 

”Vi är glada över att presentera vår andra färgupplaga till HyperX Cloud Alpha S-serien. Vi kan nu erbjuda gamers flera sätt för anpassning av inställningar genom ett par hörlurar med specialanpassat virtuellt 7.1 surroundljud, som har samma förstklassiga design och bekvämlighet som den ursprungliga HyperX Cloud.” säger Bianca Walter, Business Manager på HyperX EMEA.

Cloud Alpha S har bekväma öronkuddar i memory foam, konstläder som andas samt en slitstark aluminiumram. Headsetet är också utrustat med en avtagbar brusreducerande mikrofon, flätad kabel, extra uppsättning av öronkuddar i tyg och en resficka.

HyperX erbjuder en mängd olika dator-, konsol- och trådlösa headset inklusive Cloud II, Cloud Alpha, Cloud Flight, Cloud Revolver, Cloud MIX och Cloud Orbit S, ett audiofilt headset med plan magnetiska drivrutiner.

På grund av den rådande COVID-19-situationen kan HyperX uppleva vissa produkt- och leveransförseningar. HyperX vidtar alla möjliga åtgärder och arbetar med partners för att minimera påverkan på sina kunder och säkerställa produkttillgänglighet och snabb leverans.

HyperX Cloud Alpha S Blackout finns tillgänglig hos HyperX återförsäljare till ett rekommenderat pris på 129,99 EUR. För mer information besök HyperX Cloud Alpha S produktsida.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Uppfostrad av NES och SNES, med en förkärlek till pixlar och chipmusik. Fastnar för de små detaljerna och fingertoppkänsla i spel. Skriver 8-bitsmusik som ViperofVic på youtube.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.