Diablo IV:s utvecklare snackar story i ny insider-video

Diablo IV är bara veckor bort från lansering. Självklart försöker utvecklaren Blizzard hålla intresset uppe genom att slänga lite köttstycken vad som kommer erbjudas i sommar. Den här gången snackar bolaget om spelets story. I en nyligen släppt video berättar några av teamets designer engagerat om tiden efter händelserna i Diablo III och kampen mellan de krafter som format världen efter den stora katastrofen.

Avsätt ca 10 minuter till vad utvecklarna har att säga om handlingen. Det är mycket som ska tas in innan kampen drar igång i början av juni.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Hösten 1993 introducerades jag till spelvärlden med ett SNES och Super Mario World. Sedan dess har konsolerna och spelen rullat på genom åren. När jag inte spelnördar arbetar jag som lärare och tränar på gym. Anser att Resident Evil 2, Super Mario 64 och The Legend of Zelda: Ocarina of Time är de bästa spel som gjorts.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.