BLIZZCON 2017: Ny expansion till Hearthstone

I en trallvänlig trailer får vi ta del av lite nytt godis som kommer till Hearthstone under öppningsceremonin, Blizzards kända kortspel. Med titeln “Goblins and Catacombs” får vi nya kort, där Marin the Fox är tillgänglig redan nu på måndag. Om du loggar in fr.o.m. då kommer du kunna få honom gratis.

Vi fick dock se lite mer än bara vår legendariske äventyrare under öppningsceremonin:

Marin the Fox

Kostnad: 8 (6/8)
Battlecry: Summons a 0/8 Treasure Chest for your opponent. (Break it for awesome loot!)”

Tolin’s Goblet

Kostnad: 3
“Draw a card. Fill your hands with copies of it.”

Crushing Walls

Kostnad: 7
“Destroy your opponent’s left and right-most minions.”

Gather Your Party

Kostnad: 6
Recruit a minion.”

Dragon Soul

Kostnad: 3 (0/3)
“After you cast 3 spells in a turn, summon a 5/5 dragon.”

Dragon Soul är det första legendariska vapnet i Hearthstone. De har även gjort legendariska vapen för alla nio klasser, även de som inte haft vapen förut. Ta en titt på korten här nedanför.

De kommer även introducera ett helt nytt enspelarläge som kallas “Dungeon Run“, där du får besegra bossar, samla loot och levla upp. I “Cobolds and Catacombs Run” kommer de vaska ihop en lek med åtta slumpmässiga bossar. Varje gång du besegrar en boss får du ett nytt kort till din lek. Om du skulle förlora kommer din kortlek kastas bort och du får börja om från början. Det är en variant på rogue-likes, fast i Hearthstone. Detta är helt gratis och behöver inte expansionen för att kunna spela det.

 

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Uppfostrad av NES och SNES, med en förkärlek till pixlar och chipmusik. Fastnar för de små detaljerna och fingertoppkänsla i spel. Skriver 8-bitsmusik som ViperofVic på youtube.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.