Celebert besök på BlizzCon 2017 då Muse spelar

Som om inte BlizzCon redan var en koloss bland mässor – nu avslutas det årliga eventet med Muse. Vinnare av Grammys, med den otroligt talangfulla Matthew Bellamy i spetsen kommer de avsluta Blizzards kavalkad av nyheter och turneringar. Ni kommer kunna se konserten live om ni köper en virtuell biljett till eventet.

Vida kända som en av de bästa liveakterna i världen är Muse (Matt Bellamy, Dominic Howard och Chris Wolstenholme) vinnare av ett antal musikpriser, bl.a. två Grammys, en American Music Award, fem MTV Europe Music Awards, tvp Brit Awards, sex NME Awards och sex Q Awards. De har en armé av priser och de kan onekligen backa upp dem. Sedan bandet startade 1994 har Muse släppt sju studioalbum och sålt mer än 20 miljioner ex internationellt.  Deras senaste album, Drones, hoppade in som nummer ett i 21 länder och har get bandet deras första etta i USA, tillsammans med ett pris för bästa rockalbum vid 2016 Grammy Awards.

För elfte året återvänder BlizzCom till Anaheim, Kalifornien. Det blir som vanligt ett enormt firande av de olika världar Blizzard har skapat, med globala spelcommunityn som hjälper till att skänka liv till deras spel. Eventet har samlat tusentals av spelare från hela världen i Anaheim Convention Center under mer än ett årtionde, med miljoner tittare online. För att se vad som finns på schemat kan ni ta en titt här. Eventet startar tekniskt sett redan den 26:e Oktober, med turneringar och tävlingar fram till den 30:e. Själva mässan drar igång den 3:e November.

“Vi är glada över att få avsluta vår 11:e BlizzCon med ett framförande av en av rockens bästa liveakter.” säger Mike Morhaime, CEO och en av grundarna av Blizzard Entertainment. “Muse har flätat samman miljoner människor via deras revolutionerande musik och vi ser fram emot att höra dem ge BlizzCon-besöker ett episkt avsked.”

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas.Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Uppfostrad av NES och SNES, med en förkärlek till pixlar och chipmusik. Fastnar för de små detaljerna och fingertoppkänsla i spel. Skriver 8-bitsmusik som ViperofVic på youtube.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.