Lär dig överleva i den nya expansionen till Hearthstone

Två Rumble-utmanare – Lead Final Designer Dean Ayala och Hearthstone streamer Brian Kibler har klivit in i arenan för att avslöja många av de kort som kommer till Rastakhan’s Rumble nästa vecka.

De nya korten visas upp i en stream där vi bl.a. får se kombos med Hunter Loa och Spirits – den legendariska loa Halazzi, the Lynx och dess följeslagare – Spirit of the Lynx.

Halazzi, the Lynx – Hunter Legendary minion och Loa
När det spelas har vi great lynx’s Battlecry som fyller spelarens hand med 1/1 Lynxes som har Rush. En mer kraftfull kombo kan utföras med hjälp av Halazzi’s spirit, Spirit of the Lynx. När den är spelad ger den +1/+1 till alla frammanade kort, vilket ger spelaren en hel hög med katter. Ej att förväxla med stereotypa cat ladies!

Du kan ta en titt på alla avslöjanden här!

Rastakhan’s Rumble släpps 4 december och det är bara att logga in för att få gratiskort. Dessa kommer i form av den legendariska Loa, två Spirit-kort från samma klass och sex Rastakhan’s Rumble-kortlekar.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Uppfostrad av NES och SNES, med en förkärlek till pixlar och chipmusik. Fastnar för de små detaljerna och fingertoppkänsla i spel. Skriver 8-bitsmusik som ViperofVic på youtube.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.