Läckor från Blizzard om BlizzCon

Nu är det inte långt kvar till BlizzCon 2019 och internet har börjat surra kring vad som sagt i intervjuer, analyserat ledtrådar och diskuterat de olika läckorna som florerat på sistone. Låt oss ta en liten titt på det.

Overwatch 2

En uppföljare till den populära Hero Shootern sägs vara på ingång. Framstående kanaler på youtube har rapporterat och analyserat detta, bland annat Your Overwatch och Unit Lost. Om detta stämmer kan årets BlizzCon bli en snygg comeback efter förra årets relativt ljumma innehåll.

Diablo II Remastered och Diablo IV

När det läckte bilder från en artbook berättade anställda från Blizzard att den avslöjade ett existerande Diablo II Remastered. Innehållet i sagda artbook sägs innehålla bilder från ett kommande Diablo IV. Vi har inte sett några konkreta bevis på något detta, men om anställda säger det finns det skäl till spekulation.

För några månader sedan gick Blizzard ut med att de jobbade på en större titel i Diabloserien. Inte Diablo Immortal, med andra ord. Detta kan mycket väl vara det antydda Diablo IV, vars påstådda artbook vi sett skymtar av tidigare. Det känns ganska säkert att tro att vi får höra och se mer om det under BlizzCon i år.

World of Warcraft: Shadowlands

Det har diskuterats hejvilt om vad nästa expansion för World of Warcraft kommer bli och det verkar luta mot Shadowlands. Det har dykt upp diverse bilder som sägs bekräfta på Reddit, men vi har fortfarande inget bekräftat. Det har dykt upp en del högkvalitativa bilder som styrker detta.

Inget av detta är bekräftat, men det känns som att det är fullt möjligt att vi får se något (eller förhoppningsvis allt) på BlizzCon som drar igång nu på fredag.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Uppfostrad av NES och SNES, med en förkärlek till pixlar och chipmusik. Fastnar för de små detaljerna och fingertoppkänsla i spel. Skriver 8-bitsmusik som ViperofVic på youtube.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.