Majin Buu kommer för att äta upp Dragon Ball Z: Kakarot

Buu Saga är det näst sista kapitlet i Z-serien. Frågan är om det är det sista kapitlet i Dragon Ball Z: Kakarot.
Majin Buu gör entré i senaste trailern för Dragon Ball Z: Kakarot.

Dragon Ball Z: Kakarot når sitt klimax när Majin Buu går med i leken. Vi som kan vår Dragon Ball vet att allt står på spel i detta slutliga kapitel. Det är även i denna saga som alla möjliga mäktiga tekniker används. Potaraörhängena, Fusion, Z-svärdet, oj oj, vilket äventyr det kommer bli! Det är även där vi får möjlighet att spela som Vegito och Gotenks mot de många olika versionerna av Majin Buu.

Är det bara jag som tycker låten ”We gotta power” av Hironobu Kageyama rockar?

I animen ser vi en epilog som utspelar sig tio år efter Buu-sagan, men om detta kapitel är med i Dragon Ball Z: Kakarot återstår att se. Enligt Bandai Namco innehåller Dragon Ball Z: Kakarot helt nya storyinslag, men vad det innebär vet vi inte i dagsläget. Hur det än slutar, hoppas jag att vi vid något tillfälle får möjlighet att ha Good Buu med oss på våra äventyr. Han är ju så go’!

Dragon Ball Z: Kakarot släpps den 17 januari till Playstation 4, Xbox One och PC.

Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.