Traktortävling och e-sport på FarmCon

När en spelare hör ordet “farma” tänker de nog vanligtvis på valfritt RPG eller looter shooter. I det här fallet handlar det om bokstavlig farmning. Skicka fram högafflarna, blåställen och industrikepsarna så ger vi oss av på en cosplay på FarmCon istället. På årets konvent får vi se Farming Simulator 22 som headline på GIANTS Softwares egna event. För er som hellre upplever det på hemmaplan (vilket kan vara en bra idé just nu) går det att se deras stream som äger rum 21-23 juli på GIANTS Softwares Twitchkanal. Väl där kan vi se utgivare och utvecklare ge oss en första titt på gameplay från Farming Simulator 22.

Med start den 21 juli kan vi ta del av nyheter, från 20:00 och några timmar framåt. Tittare kommer få ta del av insiderinformation, direkt från utvecklarna. Vi kommer få en djupare inblick i kommande innehåll och nya spelmekaniker.

Streamingschema

  • Onsdag (21 juli) fokus på säsongsförändringar, den nya US-kartan Elmcreek, en titt bakom kulisserna för den nya trailern, med mera.
  • Torsdag (22 juli) kommeer fokusera på gameplaypremiären av will focus on the gameplaypremiären av Farming Simulator 22, GIANTS ‘Engine 9’ och dess avsevärda förbättringar och nya tillägg.
  • Fredag (23 juli) kommer handla om nya grödor, olika möjligheter att skräddarsy saker, samt ljudförbättringar. Det kommer även bli en höstaplartävling med riktiga traktorer.
  • Lördag + Söndag (24-25 juli) är reserverat för Farming Simulator League och kommer se e-sportare tävla i säsong tre. Turneringsfinalen går av stapeln live den 25 juli, med start 10:00 på Twitch och YouTube.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Uppfostrad av NES och SNES, med en förkärlek till pixlar och chipmusik. Fastnar för de små detaljerna och fingertoppkänsla i spel. Skriver 8-bitsmusik som ViperofVic på youtube.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.