En busslast jordbruksfordon på ingång

Det drar ihop sig.
Putsa finstövlarna, på med galoscherna och varva igång traktorerna, för snart är det dags för Farming Simulator 22. Mindre än tre veckor kvar till release och utvecklarna/utgivarna GIANTS Software släpper en till trailer. Maskinentusiaster kommer få en smygtitt på den flotta av jordbruksfordon som komma skall.

Hundratals av autentiska fordon tillgängliga

Över 400 fordon och verktyg från Case IH, CLAAS, DEUTZ-FAHR, Fendt, John Deere, Massey Ferguson, New Holland, Valtra och en hel bunt andra kända märken från hela världen.

Som vanligt är GIANTS Software i nära samarbete med respektive tillverkare. De har lagt minutiös uppmärksamhet på detaljerna, till minsta bult. Det är inte bara de visuella elementen som fått närgången uppmärksamhet – ljudgänget på GIANTS Software har förbättrat ljudaspekten med mer dynamik i förhållande till fordon och omgivning. Detta innefattar mekaniska detaljer som rörliga lock, bultar och hydrauliska komponenter som låter.

Farming Simulator 22 släpps den 22 november till PC, Mac, PlayStation 5, Xbox Series X|S, PlayStation 4, Xbox One och Stadia.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Uppfostrad av NES och SNES, med en förkärlek till pixlar och chipmusik. Fastnar för de små detaljerna och fingertoppkänsla i spel. Skriver 8-bitsmusik som ViperofVic på youtube.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.