Borderlands 3 till nästa generation

Många av oss sitte nog och spekulerar, gissar och önskar oss vissa titlar till den kommande generationen av spelkonsoler. Är Xbox Series X och Playstation 5 värda att skaffa vid releasen och vilken konsol kommer ha mest intressanta spel? Om du är ett fan av Borderlands 3 kan du spara på grubblandet, då det planeras att släppas till båda plattformar. Borderlands 3 har optimerats för next-gen och kommer flyta på i 60 fps, med 4K i single player. Det här blir inte en port till en ny konsol, men en titel med anpassad prestanda för sin konsol.
 
Gearbox tar även med sig seriens kooperativa arv till nästa generation. Spelare kommer få två nya co op-alternativ. Fyra spelare med split screen (vilket är första gången till Borderlands 3), samt valet att dela skärmen horisontellt eller vertikalt för två spelare. De som fortfarande spelar på Xbox One och PlayStation 4 kommer få tillgång till vertikal splitscreen via en gratis patch.
 
Spelare som redan äger Borderlands 3 till Xbox One och PlayStation 4 kommer få gratis uppgraderingar till nästa generations släpp. Detta innefattar en förflyttning av karaktärer och allt som hör därtill, till XSX, respektive PS5.

Uppfostrad av NES och SNES, med en förkärlek till pixlar och chipmusik. Fastnar för de små detaljerna och fingertoppkänsla i spel. Skriver 8-bitsmusik som ViperofVic på youtube.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.