Mimikyu får en egen Z-move i Pokémon Ultra Sun och Ultra Moon

Mimikyu, spök- och fetypen som ser ut som en omtumlad Pikachu, får sin alldeles egna Z-move i Pokémon Ultra Sun och Pokémon Ultra Moon.

Vi var många som fattade tycke för den söta, men ack så fruktansvärda pokémon vid namn Mimikyu när Pokémon Sun och Pokémon Moon släpptes förra året. Det lilla spöket har sin hemvist i ett hemsökt varuhus, där den vältrar sig i sitt hat mot Pikachu. Så besatt i att döda Pikachu är Mimikyu att den klär ut sig till en – när allt den egentligen vill är att bli älskad av någon.

Jag gav Mimikyu min tillförsikt i Sun och den växte snabbt till att bli min absolut starkaste pokémon. Med Play Rough, Shadow Ball och Dark Pulse var det inte mycket som kunde stå i dess väg.

Nu gosar vi

Jag kan därför glatt meddela att Mimikyu får sin egna Z-Move i Ultra Sun och Ultra Moon! Det japanska namnet på attacken är Bip-Bop Friend Time och kan bara genomföras om Mimikyu kan Play Rough och håller i Mimikium Z. Det är en fe-typ move som är starkare än Twinkle Tackle som Mimikyu i normala fall får av Fairium Z.

Attacken i sig är schysst koreograferad, med den perfekta blandningen av sötma och skräck då Mimikyu drar in sin motståndare under förklädnaden och slåss med den med sin sanna, okända form. Det sägs att den som lyfter på Mimikyus tyg och får en glimt av den, dör av skräck. Brrrr!

(Den perfekta partnern för en elvaårig pokémontränare, va?) 

Pokémon Ultra Sun och Pokémon Ultra Moon släpps den 17 november exklusivt till Nitnendo 3DS-enheter.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.