Bungie Day 2022 – en hyllning av kollektivet och ett kall på hjältar

Bungie Day går som vanligt i generositetens tecken och vår delade uppskattning av Destiny. Nya produkter i butiken, en välgörenhetsinsamling och massa bra och dålig cosplay.

Då var det Bungie Day igen. Den årliga sjunde juli som fans enats om är dagen för att hylla studion. Bungie har tacksamt anammat den men använder istället dagen till ära för att lyfta fram oss ur kollektivet. Studion har redan flera satsningar som fokuserar på fansen i Destiny 2, men under denna dag lägger de allt krut på välgörenhet, fånig och otrolig cosplay och uppmanar oss att berätta om oss själva och vår erfarenhet med Destiny 2 – särskild solskenshistorierna.

Läs mer i veckans blogginlägg.

Bungie Foundtion håller i en välgörenhetsinsamling där våra donationer går till organisationens satsningar inom sjukvård för barn, hälsa, humanitära insatser och för att stärka jämlikhet och jämställdhet. Genom att bidra kan blir du belönad med diverse kosmetisk föremål i Destiny 2, som en exotiskt ghost shell.

Läs mer på insamlingens hemsida Bungie Day Giving Festival 2022, där du även kan höra den rörande berättelsen om Cristians Make-a-Wish som gett upphov till en väldigt unik emote i Destiny 2 som förevigar hans hund Artemis. Både emoten Loyal Companion (pris 1000 Silver i Eververse) och gosedjuret Prime-40’s Artemis Plush (€34.00) går att köpa nu och alla intäkter går till Bungie Fountadion.

Bungie Day Merchandise

Bungie Day har en egen avdelning på Bungie Store, i vilket du kan förhandsköpa en Gjllarhorn NERF-vattenraketgevär. Perfekt när du skulle råka ertappar en inbrottstjuv, eller för att imponera på vännerna. I butiken kan du även köpa den otroligt söta Hive Worm Plush. Den får mitt hjärta att smälta! Butiken har dessutom lite nya kläder och vattenflaskor.

För oss bokmalar går det dessutom att lägga en beställning på den nyligen utannonserade Destiny Grimoire Anthology Volume V: Legions Adrift, som samlar spännande lore kring Cabal!

Kunglig cosplay

En svit av talangfulla cosplayers frontade dagen med deras tolkningar och skapelser av årets hertiginna: Savathûn! Jag kan stark rekommendera att du surfar in på Cosplay from Cosmodrome och kolla in dessa nio fantastiska konstnärer som Bungie utmanade i maj. Resultatet är inget annat är otroligt!

Kamichan83 Witch Queen.
Savathûn, av kamichan83.

Söker du istället efter skratt kan du kolla in hashtagen #ShredsofLight för lite fånig budget cosplay istället. Många av dessa är även de riktigt kreativa, om man får säga det så.

Och det var i stort sett allt för idag. Inga stora utannonseringar gällande spelet Destiny 2, vilket inte är någon större överraskning. Denna dag handlar om vår kärlek till spelet. Utannonseringar kan vänta till en annan dag.

0 Delningar
Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.