Variks varnar för mörkret, men vem lyssnar egentligen på honom? Beyond Light story trailer

Konflikter, rivaliteter och möjligheter. Känslorna är många men en sak är säker: vintern är på väg.
Det finns bara en sanning i mörkret...

Alla verkar ha olika anledningar att åka till Europa. Eris lockas av mörkret, Drifter vill säkra sin överlevnad och Eramis vill skapa ett nytt samhälle för sina gelikar – vilket betyder att vi behöver dö. Variks agenda är som vanligt tvetydiga, men han kallar på vår hjälp. Han ser ut att behöva en varm kopp kaffe, vi får ta med en termos till honom.

Läs mer om de centrala karaktärerna i Beyond Light på Bungies uppdaterade hemsida.

Eramis, ledaren över alla dregs på Europa, har anammat mörkret på heltid och döper sina följare i mörkrets krafter för att rusta sig. Vi kommer därför inte vara de enda som knyter nya kosmiska krafter till vår arsenal, utan även fienderna kommer mula oss med is.

Vidare har Bungie bekräftat att Destiny 2 uppgraderas till nästa generation den 8 december, då med 4k upplösning, 60 bildrutor i sekunden och cross generation play. Och om du inte redan gjort det, kolla in några av de exotiska föremål och vapen som väntar under isen.

Destiny 2: Beyond Light släpps den 10 november till Playstation 4 och Xbox One samt PC och Stadia. Spelet är kompatibelt med nästa generations konsoler, men får som sagt inte sin prestandauppdatering fören december.

Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.