Capcom visar upp mer gameplay från Resident Evil 4-remaken

Capcom jobbar hårt för att sälja in sin kommande remake av Resident Evil 4. Nyligen släppte bolaget en gameplay-video i samband med Resident Evil Showcase-konferensen som presenterar mer om spelets innehåll.

Det är smaskiga detaljer som väntar och bara flisorna av motorsågens klinga får hakan att dunsa ned i marken. Sekvensen skvallrar om vilka fiender du kommer möta och rörelser som du kommer bli bekant med i stridens hetta.

Resident Evil 4 släpps i slutet av mars nästa år till PS4, PS5, PC, Xbox One och Xbox S/X. Boka in den händelsen i kalendern redan nu.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Hösten 1993 introducerades jag till spelvärlden med ett SNES och Super Mario World. Sedan dess har konsolerna och spelen rullat på genom åren. När jag inte spelnördar arbetar jag som lärare och tränar på gym. Anser att Resident Evil 2, Super Mario 64 och The Legend of Zelda: Ocarina of Time är de bästa spel som gjorts.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.