CCG14: Prof. Sakamoto till Norra Latin

Den största överraskningen på Comic Con Gamex, förutom att flera indieutvecklare kände igen mig(!), var att Professor Sakamoto kommer till Sverige! I en ganska avskild hörna på mässan hade representanter från Japan Story ett bord där de promotade det japanska eventet som äger rum 28-30 november på Norra Latin, Kulturhuset och Östasiatiska Museet i Stockholm. Eventet har flera konserter, filmvisningar, workshops med mera. För mer information, klicka här, eller kolla in Facebooksidan här.

Hur som helst är Professor Sakamoto, som är en av de stora artisterna på eventet, en japansk artist som gör musik av genren bitpop, som låter precis som de från Nintendo 8-bitars! Om du, precis som jag, älskar ljudet och musiken från de gamla Nintendospelen kan jag starkt rekommendera att du lyssnar på Professorn. Han finns på Spotify och Youtube. Lyssna, han är awesome!

Jag kommer gå på hans konsert. Ses vi där?

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.