CoD: Black Ops II Apocalypse finns nu på Xbox Live

[youtube id=”cXpR-aft46A” width=”600″ height=”350″]

Spelvärldens törst på zombieslakt tycks aldrig släckas. Nu fortsätter trenden i expansionen Apocalypse till Call of Duty: Black Ops II som är den sista spiken i kistan och det avslutande kapitlet i den zombie-inriktning som spelet har tagit.

Apocalypse kommer innehålla fyra multiplayer banor – Dig, Frost, Takeoff och Pod – allihopa med sin egen unika terräng och hinder,  i vilka spelare måste tampas med en rad dieselpunk-inspirerade zombies bärande utstyrsel á la första världskriget.

För en titt på de nya banorna och olika zombies som kommer hemsöka spelet, ta en titt på videon nedan och låt musiken få adrenalinet att pumpa. Expansionen finns att tanka hem redan idag på Xbox Live för 135:- men kommer så småningom dyka upp till fler plattformar.

[youtube id=”cXpR-aft46A” width=”600″ height=”350″]

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Jag har två stora passioner i livet: Att spela och att skriva. Anser att spel är en uttrycksform och inte leksaker vilket jag försöker förmedla genom en strävan efter känslomässigt engagemang i spel. Pluggar till Technical Artist i Spel på Blekinge Tekniska Högskola och ser fram emot ett framtidsyrke som spelutvecklare.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.