Crash Bandicoot kommer tillbaka 2017!

Framtiden ser ljus ut för er som saknat det galna pungdjuret Crash.
Crash Bandicoot är tillbaka i Crash Bandicoot N. Sane Trilogy. Spelet visades på PlayStation Experience (PSX) i Anaheim, Californien.
Crash Bandicoot N. Sane Trilogy låter spelare spinna, hoppa och studsa sin väg fram genom klassiska äventyr och utmaningar från de tre spelen som startade allt: Crash Bandicoot, Crash Bandicoot 2: Cortex Strikes Back och Crash Bandicoot: Warped.

Utvecklat av Vicarious Visions, Crash Bandicoot N. Sane Trilogy är byggt från grunden och upp till PlayStation 4 med helt ny ljussättning, animationer, miljöer och återskapade filmsekvenser. Som pappan från Göteborg skulle ha sag: allt i imponerande, “N. Hanced Fur-K” och PS4 Pro HD. Fans av serien, nya som gamla, kommer få njuta av en av Playstations klassiker från 90-talet i en helt ny, snygg tappning.

Utöver detta kommer trilogin ha stöd för analoga kontroller, ett nytt sparsystem och checkpoint-system. Detta gör det lättare för nya fans att att njuta av de klassiska äventyren. Utöver detta kommer det även bonusbanor och time trials genom spelet som kan erbjuda den där lilla extra utmaningen.

Activision och Vicarious Visions hedrar spelserien på en rad olika sätt. Bland annat får vi ta del av ett helt remastrat soundtrack, packat med didgeridoos, xylofoner och feta basgångar. Det finns även ny dialog inspelad från några av de ursprungliga röstskådespelarna, bl.a. Jess Harnell och Lex Lang, med flera. Crash Bandicoot N. Sane Trilogy är planerat för släpp under 2017 och finns tillgängligt för förbeställning till PS4 and PS4 Pro.

För mer information om Crash Bandicoot N. Sane Trilogy kan ni besöka den officiella hemsidan här.

För spelare som inte kan vänta till nästa år finns det älskvärda pungdjuret att spela med i Skylanders Imaginators. Där kan spelare njuta av explosiva TNT-lådor, krabbor, tempelruiner och Wumpafrukt i den helt nya, dedikerade banan Thumpin’ Wumpa Islands. Crash kommer även vara med i den nya tv-serien Skylanders Academy, som streamar just nu på Netflix.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Uppfostrad av NES och SNES, med en förkärlek till pixlar och chipmusik. Fastnar för de små detaljerna och fingertoppkänsla i spel. Skriver 8-bitsmusik som ViperofVic på youtube.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.