Crossover, Jace Skell och nya fanatiker

Call of Duty har precis avslutat den största betan i seriens historia, med crossplay över tre plattformar. Samtidigt är framtiden här med Skell Tech i Ghost Recon, medan Rage 2 får en expansion vid namn Rise of the Ghost, med tillhörande trailer.

Jag önskade att jag kunde säga att jag varit distraherad av WoW med vaniljsmak. Till skillnad från vår käre skribent Daniel har det i mitt fall handlat om en dödsförkylning där smaken inte varit lika angenäm. Då jag legat i en muttrande dvala av elände får ni här en sammanfattning av lite saker som hänt medan jag haft en mental närvaro som en trött kattunge i en garnpåse.

Största betan i Call of Dutys historia via crossplay

Den efterlängtade betan, som spelare fick uppleva mellan 12 och 23 september, är den största betan i seriens historia. Call of Duty-fans har för första gången fått prova på en crossplaybeta, där spelare har kunnat deltaga över PS4, XBO och PC.. Detta inför den globala releasen den 25 oktober. Miljoner spelare laddade ned betan som sträckte sig över två helger.

Vi har fokuseras på att försöka föra våra communityn samman med crossplay.

Patrick Kelly, Creative Director, co-Studio Head (Infinity Ward)

Betan visade upp en nytt djup för Modern Warfares multiplayer, med allt från frenetiska närstrider i 2v2, till det storskaliga Ground War mode som har stöd för upp till 64 spelare. Målket är att multiplayern ska stödja upp till 100 spelare i särskilda spellägen.

Möt framtiden med Skell Tech i Ghost Recon

Ghost Recon Breakpoint tar plats på Auroaarkipelagen: en fiktoinell ögrupp som glömts bort i mitten av stilla havet. Sedan ögruppen köptes upp av mniljardären Jace Skell har arkipelagen blivit en bas för Skell Tech. Öarna agerar födelseplats för ”World 2.0” ett nav av innovation och forskning som ska ta världen in i framtiden.

Skell Technology är ett gigantiskt företag grundat av Jace Skell under 1993. Deras fokus ligger på artificiell intelligens och drönare. För att utveckla sitt företag och befria sig själv från de restriktioner som regeringar annars medför har Jace Skell valt att köpa en fristående plats i form av Auroa.

Jace Skell föddes i Danmark och tog examen från MIT i aeronautik och artificiell intelligens. Han grundade Skell Technology för att kunna skapa World 2.0, där robotar och AI ska hjälpa till att föra in världen i en bättre framtid för mänskligheten. Jace Skell är dock en motsägelsefull man. Å ena sidan är han en visionär och ett geni med hopp om att förbättra världen. Å andra sidan är han en naiv och självisk ingenjör som oturligt nog finner sig själv i en mindre önskvärd situation.

The Wolves gick igenom samma träning, med samma upplevelser, innan den övertygades av Colonel Cole D. Walker. Han sade att det finns en annan framtid för världen. Nu hardessa överlöpare tagit kontroll över Auroaarkipelagen och dess främsta resurser från anläggningarna; drönarna. De har förvandlat dessa till stridsmaskiner och är, utan tvekan, det största hotet mot Ghoststyrkan.

På tal om spöken och bättre framtider…

Rage 2 får sin första expansion, vid namn Rise of the Ghosts. Den finns nu tillgänglig för PC, Xbox One och PlayStation 4. De sadistiska spökena (inte bokstavligen) har tagit sig tillbaka till ödemarkerna under ledning av en mystisk ny skurk; Iris. De sprider sin nanotritinjecerade påverkan i hopp om att leda världen in i en så kallad ”ljusare gryning”. Ghosts är en galen styrka som ej bör tas för lätt. Utforska en helt ny region, möt en ny, dödlig grupp och få tillgång till nya vapen och förmågor i Rise of the Ghosts.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Uppfostrad av NES och SNES, med en förkärlek till pixlar och chipmusik. Fastnar för de små detaljerna och fingertoppkänsla i spel. Skriver 8-bitsmusik som ViperofVic på youtube.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.