Call of Duty firar 20 år – Tack för alla minnen!

Det är svårt att säga annat än att Call of Duty satt sina spår i spelvärlden. Den 29 oktober fyller franchisen 20 år och de allra flesta som någon gång spelat tv-spel har troligen något minne från de många installationerna. Själv har flera scener från Mordern Warefare-serien satt djupa spår i mitt gamerhjärta. Soaps död och kapten Price hjärtskärande skrik vid dödsbädden är svåra att glömma. För att inte tala om den fullständigt vidriga massakern på Zakhaev International Airport. Eller när Price ålar sig fram genom gräset mitt ibland fienden i Pripjat. Ja, ni hör, minerna är många och scenerna oförglömliga.

Actvision skriver följande i ett pressmeddelande:

Oavsett om du har spelat Call of Duty sedan den 29 oktober 2003 eller nyligen anslutit dig till oss, vill vi tacka dig för att vara en del av Call of Duty’s 20-åriga historia, som kommer att fortsätta med lanseringen av Modern Warfare III den 10 november, för första gången på två på varandra följande år som franchisen släpper en direkt uppföljare.

Ta gärna en titt på filmen här ovan och minns de senaste 20 årens äventyr med Call of Duty.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.